Over Nobelgrass

Kunstgras is in de jaren 70-80 door Desso te Oss in Europa in de markt gezet. Het ging toen met name om sport gerelateerde kunstgras velden (denk hierbij aan m.n. hockeyvelden omdat het moeizaam is om op natuurgras te hockey-en). Al snel zagen de verenigingen van de andere sporten zoals voetbal, korfbal, tennis, rugby e.a. de voordelen in van kunstgras op de velden. Zoals u wellicht heeft gemerkt, heeft kunstgras inmiddels een prominente plaats ingenomen in de sportmarkt. En de markt blijft alleen maar groeien.

Begin jaren 2000 is ook de particulieren, zakelijke en openbare sector het gemak in gaan zien van kunstgras in de tuin, rondom en in bedrijven en op de schoolpleinen en woonwijken. Als u om u heen kijkt in de buurt, dan is de kans groot dat u al snel een kunstgras veld tegenkomt. Ook deze markt zit nog steeds in de lift en met name de particulieren markt is een sterk groeiende markt.

Medio de jaren 2000 is Nobel Grass (voorheen onder de naam kunstgras-shop) zich gaan specialiseren in de particulieren en openbare kunstgras markt en mag zich tot op heden een erkende en belangrijke speler noemen in deze sector.

Nobel Grass heeft de afgelopen 10 jaar met innovatieve ontwikkelingen een ruim en passend assortiment kunstgras samen weten te stellen voor sier- speel en sporttoepassingen. Zo maakt Nobel Grass gebruik van de nieuwste c-shape kunstgras technologieën. Kort gezegd heeft deze technologie te maken met de vorm die de vezel heeft. Zo heeft een c-shape vezel, vanwege zijn vorm, een zeer duurzaam karakter.

Nobel Grass is sterk in het van A tot Z principe. Dit betekent dat wij in staat zijn om het gehele proces uit handen te nemen. Hiermee wordt bedoeld dat we naast de verkoop en aanleg van het kunstgras ook zorg kunnen dragen voor de voorbereidende grondwerkzaamheden en eventueel ook straatwerk en overige hovenierswerkzaamheden. Ook kunt u er voor kiezen

Nobel Grass heeft naast de verkoop en aanleg van kunstgras velden aan de particulieren sector en openbare sector, ook een groothandel in sier- speel- en sportkunstgras soorten. Op deze manier kunnen we met ons dealernetwerk, landelijk een goede service bieden aan onze klanten.

Kortom: Nobel Grass is uw partij als u op zoek bent naar een mooi en kwalitatief goed aangelegd kunstgras veld waar u decennia lang plezier van kunt hebben.

Tot slot, willen we nog met gepaste trots melden dat Nobel Grass zich marktleider mag noemen aangaande de privé hockeyvelden en privé speelvelden. Op deze website vind u informatie over dit onderwerp en tevens hebben een aparte website gemaakt, speciaal voor dit segment. Zie www.privehockeyveld.nl

Onze klanten geven Nobel Grass een hoog waarderingscijfer

- Nobelgrass -