Hieronder volgt algemene informatie over onderwerpen zoals kunstgras prijzen, kunstgras kopen en kunstgras in de tuin en de do's en dont's omtrent kunstgras. U kunt ook altijd nog een kijkje nemen op de pagina "veel gestelde vragen" waar meerdere onderwerpen omtrent het kunstgras, aan bod komen.

Kunstgras prijzen

De kunstgras prijzen die u in de markt kunt vinden variërend van 5 euro per m2 tot 45 euro per m2. Wat zijn nu precies de verschillen en in welke prijsklasse kunt u als klant een geschikt product vinden?

Er zijn momenteel veel aanbieders aangaande kunstgras met vele verschillende soorten kunstgras en met variërende kunstgras prijzen. Op dit moment is het erg lastig voor de consument om door de bomen het bos te kunnen zien. Deze pagina is bedoeld om u enkele richtlijnen mee te geven als u op zoek bent naar een kunstgras mat voor uw tuin, balkon of dakterras.

De prijs van een kunstgras mat wordt feitelijk bepaald door de hoeveelheid garen die in de mat verwerkt zitten. Naast het gewicht aan garen, is tevens de productie kwantiteit een bepalende factor. Hoe meer er geproduceerd wordt, hoe goedkoper de mat uiteindelijk wordt. Zo zult u merken dat gekleurd kunstgras (bijvoorbeeld blauw of roze) relatief duur is tov een vergelijkbare groene kunstgras mat. De reden is dat er veel meer vraag naar groen kunstgras is dan naar blauw kunstgras.

Tot slot worden de kunstgras prijzen ook bepaald door het soort garen wat gebruikt wordt. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten garen beschikbaar op de markt zoals de zogenaamde w-shape, v-shape, c-shape en diamond-shape garen. Deze soorten garen zijn duurder om te produceren dan de "gewone" platte standaard garens.

Nobel Grass heeft een zeer ruim en uitgebalanceerd kunstgras assortiment met verschillende kunstgras prijzen variërend van 14,95 tot 39,95 euro per m2. Als u niet te veel eisen stelt aan de "looks" van het kunstgras, dan kunnen wij u kunstgras aanbieden voor de vermelde 14,95 euro per m2 (en zelf daaronder. We hebben altijd wel restpartijen liggen die voor weinig weg mogen) maar als u toch een bepaalde sierwaarde en duurzaamheid zoekt, dan dient u te zoeken vanaf 22,95 euro per m2 tot aan 39,95 euro per m2 voor het neusje van de zalm met de nieuwste soorten garen van Ten Cate of Bonar. Op onze website, onder het tabje: productgroepen, vind u ons aanbod, opgedeeld in een aantal categorieën met de daarbij behorende prijzen.

Kunstgras kopen

Bent u voornemens om kunstgras in uw tuin of op uw balkon / dakterras te leggen?

Tijdens uw zoektocht naar geschikt kunstgras, zult u waarschijnlijk ervaren dat er veel verschillende soorten kunstgras te vinden zijn en dat er tevens vele aanbieders te vinden zijn. Deze pagina beschrijft een aantal belangrijke tips en richtlijnen voor de initiërende klant welke voornemens is om kunstgras te kopen.

Een belangrijk vraagstuk tijdens uw aankoopproces is te definiëren wat de exacte toepassing van uw project is. Zo kan uw toepassing bijvoorbeeld "sport" of "sier" is. Of een combinatie hiervan. Het is zo, dat er vele honderden soorten kunstgras op de markt te vinden zijn met elk haar eigen specifieke toepassing. Het is daarom dus van groot belang om te bepalen wat u met uw kunstgras gaat doen. Stel u wilt kunstgras kopen voor uw voortuin waarbij vooral de sierwaarde en zachtheid van de vezel van belang is, dan is bijvoorbeeld type Nobel Grass Exclusive 36 Light c-shape een goede optie. Dit type kunstgras heeft een hoge sierwaarde en de vezel is zacht. Stel u wilt kunstgras kopen voor uw achtertuin waarbij uw kinderen regelmatig sport- en spel activiteiten uitoefenen, dan zou Nobel Grass Exclusive 33 c-shape een goede optie zijn. Dit type kunstgras heeft een hoge sierwaarde en de vezel is sterk en met de hoge dichtheid van de mat, herstelt de vezel sneller na belasting. En als u kunstgras wilt aanschaffen voor enkel een sporttoepassing zoals bijvoorbeeld een privé hockeyveld, dan kunt u beter uitwijken naar een meer "industriële" kunstgrasmat zoals Nobel Grass Hockey waterveld of een semi zand semi water hockey kunstgras mat. Deze laatste kunstgras soorten hebben weinig sierwaarde maar zijn wel uiterst duurzaam en sterk en daarom beter geschikt voor hockeyende kinderen (en volwassenen uiteraard ook).

Een tweede belangrijk aspect tijdens uw aankoopproces is, naast de juiste keuze van het kunstgras, de nodige voorbereidende werkzaamheden. Kunstgras kan in principe op elke ondergrond gelegd worden. Meestal wordt kunstgras op een zandbed gelegd. Op onze website kunt u meer informatie vinden aangaande kunstgras aanleggen. Zie volgende link: http://nobelgrass.nl/kunstgras-laten-leggen/

Als u voornemens bent om kunstgras te kopen, dan kunt u ten alle tijden een van onze specialisten raadplegen per telefoon of per e-mail voor raad en daad of een bezoek brengen aan onze showroom (op afspraak aub).

Goedkoop kunstgras

Bent u op zoek naar goedkoop kunstgras met behoud van kwaliteit? Nobel Grass heeft altijd een oplossing binnen elk budget.

Iedereen die kunstgras zoekt voor haar of zijn tuin, balkon of dakterras, is op zoek naar de beste deal! Dat is een logische en gezonde manier van zakendoen. Maar naast de wens om goedkoop kunstgras te vinden in de markt, zijn er nog andere zaken van belang zoals de kwaliteit van het product en de service die u tijdens het aankoopproces mag verwachten van de aanbieders maar ook niet te vergeten de service die u mag verwachten na de aankoop van het kunstgras.

Nobel Grass onderscheid zich met name van de rest door haar hoogstaande service beleid. Zo bieden wij onze klanten, naast een eerlijke prijs en goede kwaliteit, een optimale service tijdens uw aankoopproces maar ook daarna als u bijvoorbeeld vragen heeft over onderhoud. Nobel Grass staat ook nog voor u klaar na de aankoop. Dit laatste aspect wordt wel eens vergeten en onderschat.

Om terug te komen op goedkoop kunstgras, Nobel Grass heeft naast haar standaard zeer uitgebreide assortiment, altijd restpartijen kunstgras en coupons liggen welke voor een zeer schappelijke prijs weg mogen. Wel bent u dan beperkt in uw keuze maar daar is de prijs dan ook naar.

kunstgras / restpartij kunstgras

Zoekt u goedkoop kunstgras maar met behoud van kwaliteit en service? Vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden. Er is altijd wel een oplossing binnen uw budget.