Product foto

Aanbieding 1: afhaalkorting van 10% op het gehele assortiment.
Product foto

Aanbieiding 2: Nobel Grass draagt zorg voor de aanleg van uw kunstgras sier / speel veld (het gaat hierbij om de aanleg / installatie van het kunstgras). Deze aanbieding gaat uit van een goed bereikbaar perceel zonder obstakels. Aanbieding is niet geldig voor aanbiedingsproducten. De aanbieding gaat uit van een perceel groter dan 60 m2 en de aanbieding gaat uit van hulp van de klant en geldt bij kunstgras soorten van boven 25 euro per m2.
Product foto

14.95 12.95

Aanbieding 3: de afgelopen periode wordt steeds vaker gekozen voor het leveren en plaatsen van valdemping / drainageplaten op de onderbouw. Het grote voordeel van deze platen is dat de afwatering beter verzorgt is en tevens zorgen de matten voor een dempende werking wat weer beter is voor het loop- en speelgevoel en ook beschermt deze mat de onderbouw / ondergrond. Dit is een absolute aanrader! De vermelde prijs van 12,95 euro per m2 is de meerprijs t.o.v. het drukverdelend doek.
Product foto

34.95 29.95

15% Introductiekorting op type Nobel Grass Intensive 36 c-shape! Nobel Grass lanceert in 2017 een nieuw type kunstgras (met hoge sierwaarde, erg zacht en toch gigantisch sterk!). Grijp uw kans en pak deze primeur!